A jau ka marrë mendja se Viagra’n mundeni me përdor edhe për diçka tjetër!?

Nji studim i bamë në Kinë, zbulon se përdorimi i Viagrës, i ndihmon përdoruesit me humbë peshë.

Studimet e bame në laborator dhe në kafshë, tregojnë se medikamenti ndikon në yndyrat e trupit, që ato të djegen, në vend se të stresohen.

Tashma po provohet nji tretman, që kjo të vërtetohet te njerëzit.

Në anën tjetër, Viagra, ndihmon në jetën seksuale. E, marrëdhania asht nji proces i mirë, për humbje peshe.

Shperndaje në: