Shihni këto pamje mahnitëse të ciklonit në Detin e Zi (video)

Ndryshimet klinatike të shpeshta dhe stuhia e shiut dhe erës kanë krijue në Detin e Zi këtë valë uji dhe mjegull spektakolare në formen e nji cikloni.

Pamjet jane filmue pak ditë ma parë.

Shperndaje në: