Nano shkon edhe ma tej: Gratë kosovare kanë flejt me burra serbë!

Mustafa Nano nuk asht zmbraps nga deklarata e tij që kosovarët kanë gjak serbi.

Ai, madje ka mbrojt edhe ma shumë deklaratën e tij.

Nano, ka ngrit disa pyetje kur u pyet nga gazetari për deklaratën se “kosovarët kanë gjak serbi”.

“Ku është pasaktësia e kësaj, ku është makthi i madh? Duke qenë se kemi qenë fqinjë për shekuj me radhe, nën pushtime të njëjta, ato bizantine, serbe e më pas otomane, me siguri burra e gra edhe kanë fjetur me njëri tjetrin, kanë fjetur gratë kosovare me burrat serbë dhe anasjelltas, kjo është matematikisht e saktë për mua”, tha Nano

Ai tha se në ditët e sotme, simbas tij ky fakt, asht i zorshëm me u pranue.

Shperndaje në: