Qe n’sa ora jepet lajmi i madh për vizat dhe qe qysh mundeni me pa LIVE

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, i cili po qëndron aktualisht në Bruksel pritet me marrë mbasdite lajmin për vizat.

Kështu po bahet e ditun edhe nga vet Komisioneri për Punë të Mbrendshme i BE, Dimitris Avramopoulos, i cili sot në orën 16:30 do të mbajë nji konferencë të përbashkët për media me presidentin Thaçi.

Avramopoulos tue shfrytëzue rrjetin social Twitter, ka shpërnda nji link ku ka ba të ditun se aty munden me pa të gjithë kosovarët konferencën lidhun me lajmin pozitiv për vizat

Po ashtu, në këtë konferencë pritet me marrë pjesë edhe presidenti Hashim Thaçi, ndërsa kujtojmë se kjo konferencë e komisionierit të BE’s, Dimitris Avramopoulos, prite me fillue mbas orës 16:30.

KËTU mundeni me pa live konferencën e BE’s lidhun me lajmin pozitiv për vizat ndaj Kosovës.

https://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=2

 

Shperndaje në: