Konferenca për rekomandimin e vizave (video)

N’orën 16:30, konferenca e përbashkët për Media e Komisionerit të BE për për Migrim, Çashtje të Mbrendshme dhe Shtetësi, Dimitris Avramopoulos dhe Presidentit Thaçi.

Shperndaje në: