7 minuta në ditë dhe shpina nuk ka me ju shqetësue ma (video)

Gati 8 në 10 njerëz vuejnë nga dhimbja e shpinës të paktën nji herë në jetën e tyne.

Femnat janë ato që kanë ma shumë probleme me shpinën.

Nëse jeni tue luftue me dhimbjen ose thjesht doni ta parandaloni atë, ju sugjerojmë këto ushtrime që do t’ju marrin veç 7 minuta në ditë.

Shperndaje në: