Delegacion i naltë i FSK’s vizitoi Qeverinë Gjermane

Zavendësministri për Forcën e Sigurisë së Kosovës, Burim Ramadani, komandanti i FSK, gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe koloneli Jeton Dreshaj, që nga data 16.07.2018, po qëndrojnë për nji vizitë zyrtare në Qeverinë Federale të Gjermanisë.

Zavendësministri Ramadani dhe komandanti i FSK gjeneral Rama, gjatë vizitës në Qeverinë e Gjermanisë kanë realizue takime të përbashkëta ku kanë bisedue për zhvillimet dhe arritjet e përgjithshme të FSK, avancimin dhe thellimin e bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve, si dhe për planet për avancim dhe bashkëpunim në të ardhmen.

Shperndaje në: