Shpërthimi masiv në New York, çon tym të tmerrshëm n’hava

Nji shpërthim masiv ka tronditë qytetin e New Yorkut këtë mëngjes tue çue tym në qiell.

Raportet lokale sugjerojnë se nji tub me avull ka shpërthye pranë ndërtesës ‘Flat Iron Building’ në cep të bulevardit 5 dhe rrugës 21.

Shperndaje në: