Jennifer Lopez: Qe kur janë mashkujt ma të dobishëm! (foto +16)

Jennifer Lopez

Tue pasë parasysh të gjithë mashkujt që ka pasë lidhje dhe ka qenë e martueme, kangëtarja mendon që i din disa kritere për zgjedhjen e mashkullit perfekt.

“Burrat kanë ba karrierën e tyne deri në moshën 30 vjeçare dhe kanë stabilitet financiar, prandaj ata janë ma të sigurt në jetën mbas të 30’tave.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Shperndaje në: