Zbuloni cilat janë pritjet në zonat kufitare

Në orët e vona të mbramjes së sotme ka ra numri i pritjeve në vend kalimet kufitare të Kosovës.

Pirjet që kalonim mbi 5 orë dje dhe sot në Merdare dhe të Dehu i Bardhë, kanë ra.

Simbas Ministrisë së Punëve të Mbrendshme, tash në këto dy vendkalime ka pritje ma të vogla.

Pritjet ma të gjata tash janë në piken kufitare Dheu i Bardhë, ku pritet deri në 150 minuta për me hy në Kosovë, ndërsa në Merdare për me hy pritet 60 minuta, ndërsa për me dalë 90 minuta

Shperndaje në: