‘Roll Royce’ apo ‘Bentley’, beteja shekullore mes ikonave të rrugës (video)

“Roll Royce” dhe “Bentley” janë kerre të Britanisë të cilat janë konkurretë të lashtë njani me tjetrin.

Të dyja këto mbrende janë pjesë e eskortës së Mbretneshës së Britanisë.

Eskorta përbahet nga “Bentley” kurse vetëm kerri i Mbretneshës asht “Roll Royce”.

Kjo len me kuptue që “Roll Royce” asht pak ma në avantazh.

Po ju kend kishit me zgjedhë?

Shihni videon e maposhtme dhe krijoni nji përshtypje kush ju përshtatet ma shumë:

Shperndaje në: