Hoxha kërkon votimin e Projektligjeve, ndryshe humben fondet mbi 80 milionë euro

Ministrja e Integrimit Europian, Dhurata Hoxha, nëpërmjet nji deklarate, ka shpreh shqetësimin e thellë për mosmiratimin e tri projektligjeve, në seancën e djeshme të Kuvendit të Republikës së Kosovës, tue ftue grupet parlamentare për unitet dhe votim të tyne, të Hanën.

Postimi i Hoxhajt:

Shperndaje në: