Prodhohet në Poloni birrë me shije… vagine (video/foto +18)

Mundet me u konsiderue si nji nga idetë ma gjeniale në tregun e ashpër të konkurrencës. Nji birrari polake ka shkue mjaft larg me imagjinatën, mbasi ofron birrë të prodhueme me shije vagine.

Për këtë ka zgjedhë dy modele sexy, Paulina dhe Monika. Fabrika asht e ndërtueme në qytetin jugor të Katovica’s. Ajo ofron birra me 8% alkohol që iu premtojnë se do të kapni “gruen e andrrave tueja të mbyllun në nji shishe birrë”.

Pronari i birrës, Wojciech Mann, i tha agjencisë së lajmeve RT se bakteret nga vaginat e dy femnave janë përdorë ekskluzivisht për prodhimin e birrës.

“I morëm në nji kerr. Shkuem në nji laborator shumë të mirë në qytetin Poznan. Aty u veçuen këto baktere, të cilat u shumëzuen ato në mënyrë që të ishin sa ma të pastra” – tha ai.

Shperndaje në: