Kjo asht lista me 101 gra e vajza që u vranë nga burrat

Gazetarja Evliana Berani ka publikue nji listë me emnat e 101 grave që janë vra nga burrat.

Ky publikim i saj vjen mbas vrasjes së dyfishtë që tronditi Gjakovën, ku Pjetër Nrecaj nga fshati Bitesh ja mori jetën grues 40 vjeçare, Valbonë Nrecaj dhe vajzës 9 vjeçare, Klarës.

Gazetarja Berani shkruen se këto gra e vajza u vranë nga  ‘jashtëqitjet’ që nuk kanë guxim me ngritë dorën në vetën e tyne.

“Lista e gjatë e grave dhe vajzave të vrara nga JASHTEQITJET që nuk kanë guxim të ngrejnë dorën në veten e tyre dhe të na lirojnë nga ndytësirat që u ngeli mendja në paramesjetë, por i vrasin gratë e fëmijët. MOS HESHTNI!!!”, shkrue ajo ndër të tjerash.

Lista me gratë dhe vajzat që u vranë nga burrat:

1. Zejnepe Bytyçi
2. Diana Kastrati
3. Donjeta Pajazitaj
4. Antigona Morina
5. Fildeze Hafizi
6. Natasha Kazanxhi
7. Manjola Luzi
8. Afize Lila
9. Eltelva Ndoka
10. Zhazivare Dervishi
11. Liljana Ruko
12. Alketa Llapushi
13. Lumturie Xhilaj
14. Ilda Dervishi
15. Ariela Murati
16. Adriana Shaholli
17. Vergjinushe Hasani
18. Eleni Basho
19. Megi Jokiçi
20. Naime Abazi
21. Arze Biba
22. Lule Cara
23. Leonora Kaloçi
24. Lahe Sina
25. Shqiponja Miza
26. Rajmonda Sota
27. Thellëza Lelaj
28. Marie Çuku
29. Alma Gjata
30. Dane Prendi
31. Pranvera Muslika
32. Manjola Koxhaj
33. Marjana Bregu
34. Fatbardha Tafa
35. Fatjona Sula
36. Miranda Shtjefni
37. Eliverta Çoçka
38. Rolanda Doku
39. Ajshe Vata
40. Lime Dedej
41. Azbie Myftari
42. Manushaqe Çeliku
43. Ahsinja Krytha
44. Nertila Petriti
45. Vasilila Muço
46. Valentina Begu
47. Sonila Tafa
48. Mereme Pashai
49. Gjyste Paplekaj
50. Lumturi Selimaj
51. Mimoza Nikolli
52. Valbona Çarçani
53. Alketa Cani
54. Anxhela Haga
55. Feride Prokshi
56. Sose Metushi
57. Miradie Hetemi
58. Xhulieta Çuni
59. Suela Sula
60. Z.C (66 vjeçe)
61. Elsina Hidershaj (Emmy)
62. Migena Këllezi
63. Arianita Zahiti
64. Shkurte Veseli
65. Liljana Rukaj
66. Valbonë Nrecaj
67. Fjoralba Nonaj
68. Fatime Selmanaj
69. Seneada Selmanaj
70. Erjeta Avdyli
71. Irena Sela
72. Fatmira Deda
73. Dije Lita
74. Resmije Goxhaj
75. Liljana Zhehza
76. Liljana Uzo
77. I. Çekakani
78. Marte Malndrea
79. Dallëndryshe Jazxhi
80. Lumturie Xhilaj
81. Nurije Metallari
82. Natasha Kazanxhiu
83. Irena Seli
84. Alda Canaj
85. Mbarime Canaj
86. Denisa Demaj
87. Liljana Arapi
88. Greta Baja
89. Jonida Çanaku
90. Yllka Xhiko
91. Zyra Lila
92. Alma B.
93. Elida Osmani
94. Brunilda Hoxha
95. Lidia Nusdorfi
96. Ermira Arapi
97. Dafina Zhubi
98. Igballe Llaloshi
99. Sevdije Berisha
100. Valbonë Marku
101. Vajza e Valbonë Markut

Shperndaje në: