Qeveria ka me ia dhanë Rifat Jasharit 1 mijë euro në muej, kerr dhe shofer (dokument)

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim me ja dhanë Rifat Jasharit, vllaut të komandantit Adem Jashari, statusin e ”Qytetarit me merita të veçanta”.

Në mbledhjen e 7 Gushtit të këtij viti, Qeveria e Kosovës miratoi propozim-vendimin, me anë të të cilit Rifat Jasharit i njihet statusi i ”Qytetarit me merita të veçanta”.

Kështu, Rifat Jasharit i garantohen 1 mijë euro në muej.

Gjithashtu, ai ka me marrë nji kerr, po edhe nji shofer të tij.

Shperndaje në: