Gjenden katër granata dore në Prizren

Nji person nga lagja Arbana e Prizrenit ka raportue në Polici se dyshon se në nji lokacion gjenden mjete të dyshueme shpërthyese të mbetuna nga lufta e fundit.

Janë njoftue njisitë përkatëse dhe në vendin e ngjarjes ka dal njisia e FSK dhe për deminim të cilët kanë largue mjetet e dyshueme si 4 granata të dorës, 4 detonatorë dhe tre dheezës .

Me urdhën të Prokurorit rasti mbyllet me nji raport të veçantë.

Shperndaje në: