Pini lang boronice, këto janë dobitë për shnetën

Boronica asht nji frut që ka përfitime të shumta shëndetsore për organizmin tonë.

Lëngu i saj ka nji rol të randësishëm në parandalimin e infeksioneve, me vonue ose me zvogëlue ashpërsinë e smundjes kronike dhe me parandalue dëmtimin oksidativ të lidhun me moshën.

Për shumicën e njerëzve të shnetshëm, langu i boronicës asht i sigurt.

Langu i boronicës mundet  përkohësisht me shkaktue kushte të caktueme si zbaticë acidi.

Disa njerëz thonë se langu i boronicës len nji shije të pazakontë në gojën e tyne ose përkohësisht irriton buzët e tyne, raporton Vizion Plus.

Gjithmonë nëse duem që të kemi nji shëndet të mirë duhet me konsumue patjetër lang boronice.

Shperndaje në: