A janë këto pushime të bukura?! Me këto pamje keni me mbajt barkun (foto +18)

Edhe pse kur shkoni me pushime, supozohet që keni me kalue momentet ma të bukura dhe relaksuese të vitit, kjo nuk mund të thuhet për personat në fotot e masipërme.

Vuejtjet e tyne kanë qenë të mëdha, kjo për shkak të rrethanave të ndryshme.

Nji familjeje ju desh që të merrej me nji elefant plot me energji, që ju hipi në kerr, ndërkohë që nji tjetër nuk i besoi syve kur pa që e gjithë tualeti ishte i mbushun me bretkosa.

Nji pushues për me shue vapën u hodh në det për m’u la, veçse kur doli kishte nji oktapod të ngjitun në kurriz.

Shperndaje në: