Njihuni me urat ma të nalta dhe të frigshme në planet (foto)

Kina mund të thuhet me plot gojën që asht vendi me ma shumë ura që rënditen ndër ma të naltat në botë.

Naltësitë e tyne variojnë nga 220 metra deri në 300 metra.

Nuk mbetet mbas edhe nji urë në Hong Kong 298 metra, ajo e Koresë së Jugut 270 metra apo edhe ura e ndërtueme në Danimarkë me naltësi 254 metra.

Ura ma e naltë në botë ndodhet ne Francë në naltësinë e 343 metrave.

Stonecutters Bridge and the Tsing sha highway

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Shperndaje në: