Këto pamje dramatike vijnë nga Beogradi (video)

Përmbytjet që kanë përfshinë kryeqytetin serb pak orë ma parë, ofrojnë pamje dramatike të situatës në qytet.

Njerëzit janë përfshi nga paniku tue pa se si vala e ujit merrte përpara gjithë çka gjente, deri dhe njerëzit.

Pamjet tregojnë ma së miri atë që përjetuen serbët e kryeqytetit kur ujnat vërshuen në rrugë.

 

Shperndaje në: