Për nder të Bajramit, ekzekutohen rrogat për skemat sociale dhe pensionet

Ministria e Financave përmes nji njoftimi ban të ditun se sot ka ba ekzekutimin e pagesave për muejin Gusht të skemave sociale dhe pensioneve.

Për nder të festës së Bajramit të Vogël – Kurban Bajrami, ekzekutimi i pagesave asht ba disa ditë ma herët nga ekzekutimi i rregullt.

Me këtë rast, Ministri i Financave Bedri Hamza të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës ju uron Bajramin e Vogël- Kurban Bajramin tue ju dëshirue shëndet, mbarësi dhe gjitha të mirat.

Shperndaje në: