500 minuta pritje në Merdare, 15 te Dheu i Bardhë!

Simbas Qendrës së Menaxhimit të Kufijve, pritjet në pikën kufitare Merdare janë të gjata mbi 8 orë, ose 500 minuta dhe kolona për me dalë nga Kosova asht e gjatë 2.5 kilometra.

Në raportin e orës 19:20 minuta nga kjo Qendër, pritje shumë ma të shkurta janë në pikën tjetër kufitare me Serbinë, atë të Dheut të Bardhë.

Në këtë pikë pritje janë 10 deri në 15 minuta.

Shperndaje në: