Kjo tornado shkatërron por edhe ban spektakël! (video)

Nji masë masive e reve mbushi havanë e Kalamazoo në Michigan.

Bahet fjalë për nji torndao ma shumë se 100 metra të gjatë që erdhi me 139 km/h, simbas Shërbimit Kombëtar të Motit.

Nji fenomen natyror mjaft interesant dhe në të njajtën kohë shumë i rrezikshëm.

Ai dhuroi spektakël për banorët e qarkut që e filmuen dhe banë foto.

Tornado nuk shkaktoi dame në njerëz dhe shumë pak dame materiale, si thyemja e disa degëve të pemës.

Shperndaje në: