Lumez, ec! Sot protesta për dorëheqjen e Kryeprokurorit

Me kërkesën për dorëheqje të Kryeprokurorit sot mbahet protesta e tretë.

Shoqnia civile organizon protestën e tretë me rend, në të cilën kërkohet dorëheqja e Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, dhe nisja e procesit të Vettingut në sistemin e drejtësisë.

Protesta mbahet në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Shperndaje në: