Konferenca e ambasadorëve, mbledhen liderët e naltë të shtetit

Sot mbahet konferenca e pestë e ambasadorëve të Kosovës.

Kjo konferencë ka me u hapë nga Zavendëskryeministri Behgjet Pacolli.

Fjalime ka me pasë nga Presidenti Hashim Thaqi, kryetari i Kuvendit Kadri Veseli dhe Kryeministri Ramush Haradinaj.

Konferenca mbahet në Emerald, nga ora 08:30.

Shperndaje në: