Këto janë propozimet e Veselit në mbledhjen e sotme të Kryesisë së Kuvendit (dokument)

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në mbledhjen e sotme të Kryesisë së Kuvendit ka propozue që mos të bllokohet puna e Parlamentit, dhe të ketë pjesëmarrje në seancat e Kuvendit.

Kështu, ai ka propozue që dy çashtjet e ngrituna për diskutim të shqyrtohen dhe votohen nga deputetët veç e veç dhe rezultati i votimit me qenë i obligueshëm për të gjitha palët.

Ndër të tjera, Veseli ka propozue që të inicohen dy rezoluta, njana nga pozita dhe njana nga opozita dhe të votohen veç e veç.

eli

Shperndaje në: