Çika e shqiptares, mes finalisteve të Miss Italia (foto)

19 vjeçarja, Denisa Ayroldi, ka me vazhdue andrrën e saj drejt çmimit të madh “Miss Italia”.

Baba i Denisës asht italian, kurse nana shqiptare.

Ajo ka me qenë në mesin e 60 çikave që do të prekin andrrën m’u ngjitë në skënën e garës së Miss Italia.

Çika ndjek studimet për juridik në Universitetin e Milanos dhe ambicia e saj ma e madhe asht me u ba nji avokate e suksesshme ndërkombëtare.

Shperndaje në: