Këto janë çmimet e iPhone XS dhe XS Max

Apple tashma edhe zyrtarisht ka lansue produktin më të ri të iPhone.

Asht modeli i shumëpërfolun XS që sot u lansue në mbramjen speciale të Apple, në teatrin “Steve Jobs”.

iPhone XS ka me qenë në dispozicion me u ble që nga data 21 Shtator.

Çmimet e iPhone XS

iPhone XS 64GB: $999 (860 €)

iPhone XS 256GB: $1,149 (988 €)

iPhone XS 512GB: $1,349 (1,160 €)

Çmimet e iPhone XS Max

Modeli XS Max ka me qenë ma i shtrejt për shkak të madhësisë së ekranit, e që çmimi fillestar ka me qenë 1,099 dollarë apo 945 euro.

iPhone XS Max 64GB: $1,099 (945 €)

iPhone XS Max 256GB: $1,249 (1,074 €)

iPhone XS Max 512GB: $1,449 (1,246 €)

Shperndaje në: