A po coptohet Kosova?! Kjo temë debatohet në RROKUM (emisioni i plotë)

Ne emisionin ‘Direkt me Dimal Basha’, te ftuemit Mimoza Kusari-Lila dhe Vigan Qorrolli, debatuen mbi temen: A po coptohet Kosova?!

Kusari-Lila ne fillim u perqendrue ne strategjine e vendit mbas liberalizimit te vizave. Ajo ka thane se liberalizimi ka me i ndihmue njerezve te cilet udhetojne si, biznismenat, studentat, akademiket, derisa per te tjeret ka me qene ma e veshtire.

Vigan Qorrolli, tue fole per bisedimet Kosove-Serbi, ka thane se tash jemi ne piken e vlimit ne idene e shkembimit te kufijve.

Deputetja Kusari-Lila nga ana tjeter tha se Alternativa asht kunder idese per shkembimin e territoreve.

Ndiqni emisionin e plote:

 

Shperndaje në: