Ka me ju befasue çka ju ndodh nëse e kqyrni gjoksin e nji femne për 10 minuta?! (kujdes, foto +18)

A e dini se çka ndodh nëse për 10 minuta keni me kqyrë gjinin e nji femne?

Sigurisht që mashkujt do të mendojnë se kanë me u eksitue, mbasi kjo pjesë e trupit të femnës asht ajo që shkakton menjiherë tërheqje te mashkujt.

Por, në të vërtetë nuk asht kjo që mendoni ju. Po të shihni për 10 minuta gjinin e nji femne do ju ulet presioni i gjakut, tue normalizue trupin tuej.

Krejt kjo e ka nji spjegim: Secili prej nesh, ditën e parë që ka lindë asht përplasë direkt me gjinin e nji femre, dhe për nji kohë të gjatë deri sa jemi rritë, gjijtë na qetësonin dhe na vnonin në gjumë.

Lindsey Kevitch

Shperndaje në: