Këto 7 ushqime e “vrajnë” kancerin. Nisjani me i hangër!

Kanceri asht nji nga smundjet ma të rrezikshme për momentin dhe shkaktari ma i madh i vdekjeve në krejt botën.

Momentalisht ka mbi 100 lloje të kancerit dhe secila prej tyne asht klasifikue në mvarësi të qelizave të infektueme.

Megjithatë, ende nuk asht gjetë nji kurë specifike me pshtue nga kjo smundje, por ka disa ushqime, të cilat janë shumë të fuqishme kundër smundjeve kancerogjene.

Për shkak të vlerave dhe komponentëve që ato kanë në përbamje, janë edhe nji kurë shumë e mirë anti-kancer.

Qe cilat janë këto ushqime:

– Boronicat;
– Kafja;
– Çaji jeshil;
– Domatja;
– Shafrani i Indisë;
– Çokollada e zezë;
– Mjedra

Shperndaje në: