Deputetë shkojnë në pauzë, qe kur vazhdon seanca

Seanca plenare e cila asht vazhdim i asaj të djeshmes asht ndërpre. Kjo mbasi deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë marrë pauzën e drekës.

Diskutimi i fundit ka qenë për miratimin e projektligjit për mbrojtjen e fëmive.

Nji pjesë e deputetëve të Vetëvendosjes dhe LDK nuk kanë qenë në sallë.

Seanca pritet me vazhdue në orën 18:00./Rrokum.TV

Shperndaje në: