Kqyrne çka bani kangëtarja australiane, kur mbramë Shqipnia ia dha 12 pikë

Mbramë u përmbyll festivali muzikor i Europës, Eurovision 2016, spektakël në të cilin merr pjesë edhe Shqipnia, por që për fat të keq nuk arriti me u kualifikue deri në natën finale.

Gjatë momentit të votimit, ku Shqipnua vendosi që me 8 pikë me vlerësue kangën e Italisë, me10 kangën e Francës, ndërsa me 12 pikë kangën e Australisë.

Kur përfaqësuesi nga Shqipnia treguen pikët maksimale, prezantuesja e Australisë, Dami Im u gëzue shumë dhe ajo menjiherë e ka ba me duer shqiponjën, për me falenderue Shqipninë.

australia

Shperndaje në: