Zv.ministri flet për tranzicionin e FSK’s, asht i pakthyeshëm!

Simbas Zavendësministrit të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Burim Ramadani, nuk ka vend për skepticizëm, tranzicioni i FSK’s asht i sigurt dhe i pakthyeshëm.

“Vendimi për procedimin e projekt-ligjeve nga Qeveria për në Kuvendin e Kosovës nuk është as i atypëratyshëm, as i ngutshëm dhe as i papërkrahje. E tëra bazohet në një punë jashtëzakonisht të detajshme, përpjekjeve të gjata, punë të përbashkët me partnerët strategjikë dhe planit të qartë 10 vjeçar”, ka shkrue Ramadani në Facebook.

Postimi i Ramadanit:

Shperndaje në: