Sonte në “Direkt me Dimal Basha” debatohet për “veteranët mashtrues” (foto)

Sonte ne emisionin “Direkt me Dimal Basha” ka me u debatue per listen e veteraneve mashtrues dhe procesin e verifikimit te kesaj liste.

Te ftuem jane: Nasim Haradinaj nga Shoqata e Veteraneve dhe analisti Haki Abazi.

Emisioni fillon ne oren 20:00 ne Rrokum TV.

Shperndaje në: