Marrëveshjet Kosovë-Serbi, Lavrov e ka këtë thirrje

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, ka thanë se Rusia e përshëndet dialogun ndërmjet Prishtinës dhe Begradit si dhe ka ba thirrje që marrëveshjet që arrihen nga ky dialog të zbatohen.

“Asht e nevojshme të respektohen parimet e rezolutës 1244. Na e përshendesim dialogun e drejtëpërdrejtë ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit por ma e randësishme asht që ajo që arrihet përmes dialogut të realizohet vërtet”, ka thanë Lavrov, gjatë nji vizite që po realizon të Premten në Bosnje- Hercegovinë.

Shperndaje në: