Veriu dhe Lugina janë toka shqiptare, s’munden me u shkëmbye, thotë Tahiri

Ish-shefja e Ekipit të Kosovës në dialog me Serbinë, Edita Tahiri, ka thanë se Veriu dhe Lugina e Preshevës s’munden me u shkëmby.

Ka argumentue se këto dy pjesë janë toka shqiptare.

“Edhe veriu i Kosoves edhe Lugina e Presheves jane toka shqiptare, nuk mund te shkëmbehen”, ka shkrue Tahiri, në Facebook.

 

Shperndaje në: