Xhaferi: Qytetarët vendosën themelet e Maqedonisë europiane (video)

Kreu i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi e ka quejt të suksesshëm referendumin e sotëm në Maqedoni, tue thekson se qytetarët vendosën themelet e Maqedonisë Europiane.

Ai ka përgëzue institucionet dhe qytetarët, të cilët simbas tij treguen se i përkasin familjes europiane.

Ne videon e maposhtme, shihni konferencën e plotë te Kryekuvendarit te Maqedonisë, Talat Xhaferi:

Shperndaje në: