Jo vetëm 2 prostituta për klient! Qe çka i ofrohet mashkujve në ‘Ishullin e seksit’ (kujdes, foto +18)

Mashkujt që kanë prenotue biletën 5 mijë dollarëshe për të shkue në “Ishullin e Seksit” në Caraibe do të kenë prostituta dhe drogë.

Shpesh herë, ishulli asht kritikue e konsiderueme si ‘i shpifun’ , si dhe ka pasë hetime për krime të mundshme. Por, organizatorët kanë zbulue se eksperienca katër ditore me 60 femna asht krejtëësisht legale.

Ata premtojnë dy çika latine për çdo mashkull, shfaqje seksuale, festa në jahte luksoze dhe surpriza me drogë në ishullin privat të Caraibeve.

Klientët munden me pasë seks pa limit me femnat dhe të shkëmbejnë partneret gjatë fantazisë seksuale.

Në faqen e “Ishullit të Seksit”, thuhet se 60 femnat janë aty për të kënaqun mashkujt dhe për me i ba të ndihen si mbretën, prandaj klientët nuk duhen me pasë tuten e nji arrestimi të mundshëm.

Shperndaje në: