Apostolova befason përnime me këtë deklaratë për vizat!

Sot asht lansue faza e re e fushatës për liberalizim të vizave.

Fushata ka për qëllim vetëdijësimin e kosovarëve dhe t’ju tregojë se çka asht dhe çka nuk asht liberalizimi i vizave.

Shefja e BE, Nataliya Apostolova, tha se liderët kosovarë duhen me pasë kujdes dhe të mos japin afate për liberalizimin e vizave.

Apostolova edhe paralajmëroi se vizat munden me u pezullue. Ajo tha se vizat munden me u pezullue nëse kriteret për heqje të vizave nuk respektohen.

Shperndaje në: