Vëmendje çika! Qe shejat që tregojnë se nji mashkull ju pëlqen

Dashnia asht nji ndjenjë që në situata të ndryshme ka dhe përjetime të ndryshme. Nuk janë vetëm femnat ato që janë të ndrojtuna, përkundrazi në shumë raste janë mashkujt të cilët nuk kanë guxim me i shprehë ndjenjat e tyne, shkruen Living.

Nëse dëshironi me e kuptue nëse nji mashkull ju pëlqen juve, atëherë ma poshtë do të lexoni disa hapa lidhun me këtë:

-Ai asht afër teje kohët e fundit.

-Ai asht shumë i mirë me ty.

-Ai të buzëqesh gjithnji dhe e largon vështrimin menjiherë.

-Ai të jep gjithnji vëmendje.

-Ai komplimenton gjithnji ndryshimet e tue, madje edhe ato ma minimale.

-Nuk të kërkon të dilni, edhe pse ju e dini që ju pëlqen.

Shperndaje në: