DIGITALKS, vazhdon dita e dytë e konferencës

Për herë të parë në Kosovë po organizohet nji konferencë e tillë nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në datat 11 dhe 12 Tetor në Hotel Emerald.

‘DIGITALKS’ sjell në Prishtinë Komisioneren Gabriel mbas lansimit te Agjendës Digjitale të Komisionit Europian për Ballkanin Perëndimor.

Pjesë e ‘DIGITALKS’ me diskutime politike dhe profesionale ka me qenë edhe shumë akterë politik, të fushës së inovacionit, komunitetit të biznisit dhe shkencës, tue fillue nga vendet e rajonit, Europës dhe SHBA’ve.

Gjatë dy ditëve të Konferencës ka me pasë rast me diskutue dhe me nda përvojat për epokën digjitale në të cilën po jetojmë.

Për të 7’tin vit me radhë, në format edhe ma madhështore, kurse sot hapen punimet e KosICT, ku ka me pasë shumë risi nga bota e teknologjisë informative.

Shperndaje në: