Habit eskorta: Më paguejnë me shifra të nalta veç me jau ofrue këtë gja klientëve të mi (kujdes, foto +18)

Jenna, nji eskortë profesionale britanike, ka rrëfye historinë e saj dhe raportin që ka krijue me klientët pasanikë.

Ajo tregon se mashkujt e paguejnë ma së shumti vetëm që ajo me ju ba shoqni apo t’i ndigjojë ata të shprehin shqetësimet e tyne, e mandej munde me ba edhe seks. Në disa raste ajo shprehet se mashkujt të cilët e kanë marrë në ambientet e tyne private kanë preferue ma shumë me kqyrë nji film me të sesa me ba seks, sepse klienti i këtij rasti i kishte tregue se grueja e tij asnjiherë nuk e shoqnonte me kqyrë nji film.

Ai e kishte pague 25-vjeçaren plot 2.500 dollarë për vetëm nji natë që kishin shpenzue tue pa nji film në jahtin e tij privat. Në vitet e saj të eksperiencës si eskortë, ajo ka kuptue se mashkujt të cilët zgjedhin me i kalue disa orë apo ditë me to, e bajnë këtë së pari për nevoja psikologjike e mandej për ato fizike.

Sarah Love Macdonald

Tanya Love

Shperndaje në: