Fillon shitja e kanabisit në mënyrë ligjore, ky asht vendi

Kanada u ba vendi i dytë në botë e cila legalizoi përdorimin e kanabisit.

Qe nga legalizimi dhe deri tash u mor me rregullimin e juridiksionit.

Ende ka disa probleme mbasi shumë shoqata lobojnë kundër përdorimit te tij.

Marketet në provincën e Newfoundland, zona ma e largët në Kanada, u hapen në mesnatë për shitjet e para ligjore të kanabisit në vend.

Shperndaje në: