Komisioni për siguri formon grupet punuese për projektligjin për ushtrinë

Sot ka me u mbajt mbledhja e Komisionit për Punë të Mbrendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Në këtë mbledhje ka me u ba formimi i grupeve punuese për Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligjin për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe Projektligjin për Shërbimin në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Mbledhja mbahet në ndërtesën e Kuvendit, prej orës 10:00.

Shperndaje në: