Ka mbrri urdhni ndërkombëtar për arrestimin e Klemend Balilit

Ka mbrri nga autoritetet greke urdhni i arrestit ndërkombëtar për Kelmend Balilin.

Urdhni i ka mbrri autoriteteve shqiptare rreth orës 14:00.

Balili i cilësuem si “Baroni i drogës” në Ballkan, akuzohet si kryet e shpërndamjes së drogës në Europë dhe ma gjanë.

Shperndaje në: