Ndodh edhe kjo në Kanada, maskohen deputetët për Halloween

Festa e Halloween ka gjet ma ndryshe nji seancë të zakonshme të Parlamentit në Kanada.

Disa nga deputetët në këtë Parlament kanë vendos me marrë pjesë me maska, për me shënue edhe këtë ditë.

Kryeministri i këtij vendi, Justin Trudeau ka shpërnda nji fotografi nga kjo ngjarje tue thanë se Parlamenti ka pas disa deputetë ma ndryshe të cilët kanë ba pyetje dhe kanë tentue me ndryshue mbarëvajtjen e rregullt të këtij procesi.

Shperndaje në: