Këto janë ushqimet ma të mira për ata qe qëndrojnë shumë ulun!

Nëse shpenzoni nji pjesë të mirë të ditës në zyrë për shkak të punës suej, jeni me siguri të vetëdijshëm se qëndrimi afatgjatë len pasoja të pasigurta në trupin tuej.

Gjatë uljes së gjatë, rritet ndjenja e urisë, niveli i sheqerit në gjak, si dhe presioni i gjakut.

E gjithë kjo mundet me u zgjidhë me ushqim të përshtatshëm.

Këto janë ushqimet që kanë me ndihmue njerëzit të cilët qëndrojnë ulun për nji kohë të gjatë mbrenda ditës:

Ananasi,

Vaj ullini,

Shafran i Indisë,

Frutat e Malit,

Avokado,

Peshqit me vaj,

Arra,

Hudra.

Shperndaje në: