Telefon qe e paloni dhe e futni ne xhep. Kina ja kaloi Samsungut! (video)

E quejten FlexPai, telefon i cili mundet me u palue tue u ‘thy’ ne mes, dhe keshtu del me tre ekrane. Ka ekranin prej 7.8inch dhe dy kamera ne krye. E ka prodhue firma kineze Royole, e cila e prezenton si telefonin e pare qe palohet ne bote.

 

    Del ne treg me çmim prej 1200 eurosh.

Ka trashesi prej 7.6mm, dy kamera dhe mundet me u porosite online ne Kine.

Shperndaje në: