Pozicionet e zjarrta, kur asaj i pëlqen me….(kujdes, foto +18)

Nuk ka asgja ma eksituese sesa me nejt sipër partnerit, sepse ju jep kontroll të plotë mbi lëvizjet dhe ritmin.

Por fillimisht ky pozicion mundet me qenë disi i lodhshëm dhe i sikletshëm, tue qenë se ju takon me i ba të gjitha.

Megjithatë, ekspertet e seksit kambëngulin që vajzat t’ja marrin dorën, sepse nëse e ban siç duhet, nuk ka asgja si të jesh vetë on the top.

Qe disa këshilla që munden me ju ndihmue t’arrini atë që dëshironi nga ky pozicion:

1. Përdori krahët si mbështetje

Image

Që të mos i mbash badihava në ajër dhe me ba krejt ma pak të lodhshme, mbështetu përpara dhe me këtë rast, edhe i afrohesh partnerit. Të jep ndjesinë e sigurisë dhe ta ban ma të thjeshtë lëvizjen nalt e poshtë.

2. Mbështetu mbrapa

Image

Në mënyrë të ngjashme, mund t’i mbështesësh krahët mbrapa. Ky pozicion asht eksitues për të dy, sepse i jep partnerit nji alamet pamje.

3. Provo edhe në krah të kundërt

Image

Nalt dhe në krah të kundërt kërkon pak vetëbesim, por si të gjitha, edhe këtij ia merr dorën me kalimin e kohës. Partneri mundet me t’i kapë të mbasmet dhe tue mos u pa në ftyrë, krijon nji ndjesi krejtësisht instiktive. Edhe këtu ke bonusin e krahëve për t’u mbështetë. (Vetëm kujdes; asht pozicion i rrezikshëm për penisin. Lëviz ngadalë sa t’ia mësosh!)

4. Preke veten

Image

Sa të kesh gjetë ekuilibrin, mund të përdorësh duert (ose njanën dorë) për të luejt me veten. Mund të stimulosh klitorin apo qoftë edhe me luejt me thithkat: mos le asgja pa ba nëse të ndihmon me u kënaq.

5. Mundesh edhe me u ulë

ImageNalt nuk don me thanë domsdoshmënisht shtrijtë. Ulun në karrige, në rreze të krevatit apo tue e mbështetë partnerin në mur, mund të arrish nji përvojë ma të afërt dhe ma intime me partnerin në këto pozicione. Ke plot për m’u ndrrue, sa herë e ndjen se po lodhesh!

Shperndaje në: